29 Oca 2011

Su Arena...

Uzun suredir bekliyordu insanlar, ve o gun geldi catti...


15 Ocak 2011, Turk Telekom arena kapilarini acti...


Taraftariyla yoneticisiyle basta Galatasaray camiasi olmak uzere, tum Turkiye'nin eli kulaginda bekledigi, ulkenin en yeni, ve simdilik en guzel stadyumu kapilarini acti. Bakanlardan birinin de belirttigi gibi, 2020 adayligi icin dahi Turkiye'nin elini guclendirecek bir projeydi Turk Telekom Arena.


Acilis seremonisi, bayraklar alindi, Ali Sami Yen'den sembolik tasinmayla konvoy Seyrantepe'ye vardi. Torenler, konusmalar, Kenan Dogulu konseri, ve ilk mac. 0-0 esitlikle biten Galatasaray – Ajax dostluk maci. Ama tatsiz gecti acilis...


Keza basbakan gene protesto edildi, gecen yazki `basket dunya kupasi sendromu` gibi! Ardindan Galatasaray'da `ic karisiklik`, taraftarlarin eylemleri, Adnan Polat'in halen suren basbakanin gonlunu alma cabalari, ha bir de eski baskanlardan Polat'a tam destek, ortalik karisti ve halen de aslinda tam olarak durulmus degil.


O gun ne olmustu? Yuhaladi taraftarlarin bir kismi, sinirlendi basbakan. Bakanlar da burunlarindan soluyor, kulubun baskani Adnan Polat ozur diliyor. Sorumlularin bulunacaginin ''mujdesini'' veriyor. Yine olan oldu, peki ulkenin su hayra alamet gorunmeyen halinde, hadi bir beyin firtinasi yapalim biz de. Bundan sonra olabilecekler!


Galatasaray'a vergi cezasi: Olur mu olur, GS Store'larda vergi kacakciligi, stadta kacak elektrik kullanimi, mesela yani!


Galatasaray'a Avrupa kupalari yasagi: Bu kulup darbecidir, Avrupa demokrasisini haketmiyor diyerek koy 5 sene yasagi, bi de oyunculara kulup baskanina yurtdisi yasagi, oh oldu bitti! Tum oyuunculari da tikarsin iceri, iddianame okunana kadar alayi 35 yasini gecer zaten en genc oyuncu dahil, sonra da cikarlar tahliye ustu jubile maci gostermelik!


Icki yasagi: Galatasaray adinda paravan alkollu icecek sirketi kurdur, bunu da bahane edip kulube isim degistirme baskisi yap, olsun bitsin bi de isimsiz kalsinlar...


Renk yasagi: Nasil unuttuk yillarca yahu, ne bu boyle sari – kirmizi pankart rengi gibi! Yillarca anarsist oynatmisiz sahalarda da haberimiz yok!


Galatasaray Lisesi: Lise vatana millete zararli adam yetistiriyor belli ki, yoksa niye takiminin stadinda boyle ayip seyler olsun! Osmanli doneminde de kurulmus malum, burasi Kuran kursu olsun bundan boyle! Fransiz buyukelcisini de Disisleri'ne cagirip bir guzel firca kayar bizimkiler, o Fransizlar da az degil vardir onlarin da parmagi bu iste, Fransiz lisesi degil mi ya!


Ezeli rekabet: Bundan boyle Fener'e hep destek, tam destek! Zaten basbakanimiz da Fenerli, her yol Kadikoy'e cikar bundan boyle, zaten Uskudar'a da daha yakin Saracoglu!


Simdilik bu turden onlemler alinabilir, sen TOKI'ye yaptir o stadi, oldu mu ya su yasananlar! Bu onlemler de tutmazsa, alirim ulan stadi geri! Kesiyim mi ulan topunuzu, kesiyim mi!

Hiç yorum yok: